Pilates

Pilates som træningsform har rigtig mange udtryk. Træningen vil være farvet af hvem underviseren er. Jeg har skabt mit eget lille koncept, som er det jeg mener er det bedste fra forskellige former. Jeg er ikke så ”tro” mod den traditionelle pilatestræning. I undervisningen hos mig fylder åndedrættet meget – det naturlige åndedræt, som anvendes aktivt i træningen. Der fokuseres på afstresning og på gennem forskellige teknikker at skabe ro og balance i krop og sind, samtidig med at kroppen strækkes og styrkes indefra og udefter. Jeg bruger forskellige redskaber såsom foamrollere, ringe, elastikker og bolde i alle størrelser. Alle træninger afsluttes med afspænding og mindfulness.

For at opretholde en god kvalitet i træningen består holdene af max 10 deltagere.

Nogle af holdene er oprettet i samarbejde med AOF i Ringkøbing – disse hold kan du tilmelde dig på https://ringkobing-skjern.aof.dk/ eller til mig på klinikken.

Hold ude af huset er ikke deciderede pilateshold, men generelle hold som er lavet i samarbejde med Holmsland Idræts og Kulturcenter og Hjerteforeningen.

Jeg har i rigtig mange år selv praktiserer pilates træning og andre træningsformer i denne boldgade, samt mindfulness og meditation. I 2008 tog jeg min første Pilates Uddannelse. Jeg har siden da taget endnu en uddannelse, samt mange små relevante kurser, som lægger sig tæt op af det jeg synes der skal til for at skabe ro og balance i kroppen. Til marts i år bygger jeg endnu en del på.