Pilates

Jeg har anvendt Pilates træning, som en del af mine terapeutiske kompetencer siden 2008. Pilates som træningsform har rigtig mange udtryk. Jeg har flere Pilates uddannelser og adskillige kurser til at understøtte min træning bl.a. Fysio Pilates og Pilates MatWork. Træningen vil være farvet af hvem underviseren er.  For mig er træningen et fysioterapeutisk redskab – som jeg bruger til at imødekomme de skavanker, som mine klienter kommer med.

Jeg har skabt mit eget lille koncept, som er det jeg mener, er det bedste fra forskellige former. Jeg er derfor ikke så ”tro” mod den traditionelle Pilatestræning, som du måske kender fra hold du tidligere har deltaget på.

I undervisningen hos mig fylder åndedrættet meget – det naturlige åndedræt, som anvendes aktivt i træningen. Der fokuseres på afstresning og på gennem forskellige teknikker, at skabe ro og balance i krop og sind, samtidig med at kroppen strækkes og styrkes indefra og udefter. Jeg bruger forskellige redskaber såsom foamrollere, pilatesringe, elastikker og bolde i alle størrelser. Alle træninger afsluttes med afspænding og mindfulness.

For at opretholde en god terapeutisk kvalitet i træningen vil der aldrig være mere end max 9 deltagere på holdene.