Fysioterapi med fokus på sammenhæng og balance 

Fysioterapi

Fysioterapi og bevægeapparatet

Fysioterapi har fokus på bevægeapparatet, altså på muskler, led, nervesystem, din generelle fysiske form og dit åndedræt. 

Når du kommer til behandling er det som regel fordi, der er en ubalance et eller andet sted i systemet. Det kan være, du har smerter, muskel og led stivhed, hovedpine, en kendt skade enten akut eller efter længere tids overbelastning, og meget andet.

Jeg arbejder ud fra en tanke om, at kroppen hænger sammen på kryds og tværs, hvis du har smerter et sted, kompenserer du ofte i dine bevægelser, hvilket kan give skævheder andre steder i kroppen. Således kan f.eks. hoftesmerter sagtens give nakkesmerter og omvendt. 

Jeg har løbende efteruddannet mig og har således de bedste forudsætninger for sammen med dig, at afhjælpe de gener du måtte have. Jeg laver en grundig undersøgelse og behandler og rådgiver dig ud fra mine fund.

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2007 og har siden da arbejdet på klinik med både manuel behandling og træning.

Krop og Kost i Balance er en klinik uden ydernummer. Dette betyder, at der ikke gives tilskud fra den offentlige sygesikring og at der ikke kan tilbydes vederlagsfri fysioterapi. Det betyder også, at du ikke behøver en henvisning for at komme til behandling. Men har du været hos lægen og har fået en henvisning, kan det være en fordel, da det letter kommunikationen mellem din læge og klinikken, hvis der skulle blive behov for det. 

Jeg ser frem til at byde dig velkommen.

HUSK: til alle behandlinger at medbringe et lagen eller håndklæde

Læs også om muskelaktiveringsteknikken BeActivatedBækkenbund og rectus diastase og om Kinesiologi  Kropsafbalancering

Se priser
En behandlingsteknik

BeActivated

Er at give kroppen de bedste forudsætninger for optimal bevægelse og størst mulig smertefrihed – at skabe balance – at imødekomme kroppen i lige den tilstand den er i nu – og få det bedste ud af det.

Du har gavn af behandling med BeActivated hvis du f.eks. døjer med
muskel og ledsmerter i:

  • Nakke og skuldre
  • Ryg
  • Bækken
  • Hofter
  • Knæ
  • Ankler og fødder
  • Hovedpine
  • Kroniske smerter
  • Akutte smerter
  • Eller bare føler, at du har brug for et boost til at fremme din fysisk præstation

BeActivated er til både unge, ældre og til dem midt imellem.

BeActivated er:
En muskelaktiveringsteknik, som er udarbejdet af afrikaneren Douglas Heel. Ifølge ham og dette system, er det vigtigste for velvære og for at kroppen kan fungere optimal, at vi har en veludnyttet vejrtrækning og at vi har optimal bevægelse og funktion af muskler og led i kroppen. Hvis de muskler, der er bestemt til, at udføre en given bevægelse ikke fungerer, vil kroppen altid finde en anden løsning og andre muskler vil tage over, dvs. kompenserer for de primære musklers arbejde – dette vil over tid føre til skader og smerter i kroppen. 

Undersøgelse og Behandling:
Foregår på samme tid. Jeg laver specifikke test, hvor jeg undersøger for styrke og fleksibilitet. Derefter behandler jeg ud fra mine fund, ved at aktivere de svage muskler, med masserende tryk på specifikke muskelpunkter. Når de rigtige muskler aktiveres vil du opleve en øjeblikkelig effekt med øget muskelstyrke og øget fleksibilitet. Du instrueres derefter i selvaktiveringsteknikker – så du kan vedligeholde resultatet.

Fysioterapi

Fysioterapi har fokus på bevægeapparatet, altså på muskler, led, nervesystem, din generelle fysiske form og dit åndedræt.

Læs mere

Træning

Træning bruger jeg som et fysioterapeutisk redskab til at imødekomme de skavanker, som du kommer med.

Læs mere

Kostvejledning

Forskellige ubalancer, symptomer og sygdomme kan hjælpes på rette vej med en optimal kost, tilskud og urter.

Læs  mere