Få balance i kroppen

Kostvejledning

Klinisk kostvejleder

Jeg har gennem de sidste 20år interesseret mig meget for kosten og dennes betydning for vores helbred og velvære. Jeg har mærket på egen krop hvad en ændring af kosten kan gøre for at rette op på ubalancer. I sommeren 2017 afsluttede jeg min 2årige uddannelse som Klinisk Kostvejleder på Kostakademiet.

Jeg er uddannet til at hjælpe dig med at analysere på de symptomer, som kroppen af en eller anden grund reagerer med. Dit helbred og din livsstil hænger uløseligt sammen. Det handler om at lære at lytte til kroppen, at lægge mærke til de signaler den sender og handle på det. Får du nok søvn, er du stresset, bevæger du dig hver dag og meget mere. Dertil kommer så hvad der er rigtigt for dig at spise. Vidste du at 80% af din krops immunforsvar sidder i dine tarme? At den mad du spiser både kan nedbryde og opbygge kroppen – forskellige ubalancer, symptomer og sygdomme kan hjælpes på rette vej med en optimal kost, tilskud og urter.

Når du kommer til kostvejledning, er det måske fordi du synes, at dit helbred på en eller anden måde halter lidt. Det kan være du har problemer med din fordøjelse, dit humørsvinger måske lige så meget som vægten, du kan være træt og uoplagt. Du kan have problemer med eksem, muskel og ledsmerter.

Det kan også være du bare gerne vil have et sundhedstjek og et lille spark til at komme i gang med en ny livsstil.Jeg bestræber mig på, at give dig lige netop det, der skal til for at skabe balance i kroppen igen. En kostomlægning og ændring af vaner, er en lang proces, du vil hurtigt mærke en forandring, men der sker ikke mirakler på få dage. (som regel ikke…) Der skal tålmodighed og motivation til – jeg støtter dig hele vejen.

Se typisk forløb
Se priser kostvejledning
Et typisk forløb

Kostvejledningen indeholder

Hos mig indeholder et kostvejledningsforløb typisk:

  • En grundig analyse, ud fra et spørgeskema, som du har udfyldt inden første konsultation.
  • Samtale på klinikken, hvor jeg, for at give dig de bedste værktøjer, til at nå dit mål, vil spørge yderligere ind til din livsstil, hvad du har af ønsker til forløbet, hvor motiveret du er, hvad du allerede ved om kost mm.
  • Ud fra dette, får du en forklaring, på mulige årsagssammenhænge til dine symptomer, og mit bud på, hvad du selv kan gøre for at ændre det.
  • Jeg udarbejder en kostplan, som passer til dig, den får du efterfølgende tilsendt på mail.
  • Forslag til kosttilskud og urter hvis der er behov for det.
  • Du bliver vejet på en kropsanalyse vægt. Hvis du har lyst – det kan være meget motiverende.
  • Der er mulighed for at du kan få målt dit blodtryk.
  • Aftale om opfølgende konsultation.
Kontakt mig

Priser kostvejledning

Du skal afsætte 90min til første vejledning. En opfølgning ca. 45 min.,  udvidet opfølgning 60 min.
Du kan altid kontakte mig på mail eller ringe, hvis du er i tvivl om noget i fht. din vejledning.

Ydelse Minutter Pris
1. konsultation 90 min. 1400,-
Opfølgning 45 min. / 60 min. 600/800,-
Vejning - 75,-

Fysioterapi

Fysioterapi har fokus på bevægeapparatet, altså på muskler, led, nervesystem, din generelle fysiske form og dit åndedræt.

Læs mere

Træning

Træning bruger jeg som et fysioterapeutisk redskab til at imødekomme de skavanker, som du kommer med.

Læs mere

Kostvejledning

Forskellige ubalancer, symptomer og sygdomme kan hjælpes på rette vej med en optimal kost, tilskud og urter.

Læs  mere